86(Wechat, WhatsApp)

[e-postbeskyttet]

Alle Kategorier

Bransjenyheter

Hjem> Nyheter > Bransjenyheter

NFD-serien omrørt Nutsche-filtertørker

Tid: 2023-02-09 Treff: 27

WuXi ZhangHua NFD-serien Agitert Nutsche-filtertørker

NFD-serien Agitert Nutsche-filter Tørketrommel, dens design er basert på teknisk innovasjon og fleksibilitet, som raskt kan svare på kundenes behov og presentere tilpassede design.

1111

▷ Multifunksjonell integrering og lufttett utslippsdesign kan ikke bare forbedre produktets renhet, men unngår også effektivt sikkerhetsproblemene forårsaket av eksponering av svært aktive produkter.

▷ Det effektive filtreringsområdet er fra 0.3㎡ til 16㎡, som er mye brukt i fast-væske-separasjonsoperasjoner i farmasøytisk, mat, finkjemikalier, drikke, fargestoffkjemikalier og andre industrier.

▷ Operasjoner med filtrering, rengjøring, tørking og automatisk tømming fullføres i det samme lukkede utstyret, slik at ingen materialeksponering skjer, noe som forhindrer forurensning og kryssinfeksjon.

▷ Låsestrukturen til filterchassiset er sikker og pålitelig, og den hydrauliske automatiske hurtigåpningsdesignen reduserer manuell betjeningstid og arbeidsintensitet.

▷ Omrøringspadlen designet med S-formet bueseksjon har et stort varmeoverføringsområde med god varmeoverføringsevne, lett å rengjøre og ingen opphopning av materialer.

▷ CIP/SIP inkludert prøvetakingsventil og utløpsventil.

▷ Innebygd design av hydraulikkoljerør gjør at hele utstyret ser godt ut og er enkelt å rengjøre.

▷ Testplattformen av agitert nutsche filtertørker kan teste materialets filtreringshastighet og blenderåpningsstørrelse.

Det er også flere alternativer å velge mellom.

Abonner oss

Eventuelle spørsmål kan beskrives her, og vi vil svare deg så snart som mulig

Utstilling