86(Wechat, WhatsApp)

[e-postbeskyttet]

Alle Kategorier

Bransjenyheter

Hjem> Nyheter > Bransjenyheter

Kontrollpanel av agitert Nutsche-filtertørker

Tid: 2023-02-27 Treff: 19

-------------WUXI ZHANGHUA PHARMACEUTICAL EQUIPMENT CO. LTD.

NETTSTED: www.filter-dryer.com

HMI-panel

Wuxi Zhanghua Pharmaceutical Equipment gir et oppgradert kontrollsystem basert på Siemens S7 TIA med HMI-kontrollpanel. Dette kontrollsystemet, med en ekstern vedlikeholdsenhet, kan forbedre sikkerheten, påliteligheten og levetiden til utstyr og system. Den har et moderne brukergrensesnitt og enkel systemutvidelse for å være enkel å betjene og fleksibel, og den korte oppgraderingstiden forbedrer også effektiviteten. I tillegg samsvarer kontrollsystemet med forskriftene til FDA og GMP og standarder i IEC 61508 og EN ISO 13849 og tar hensyn til personlig og operasjonell sikkerhet. Feilproblemer og tilførsel av reservedeler løses raskt gjennom fjernvedlikehold over hele verden, noe som reduserer driftsavbrudd, nedetid og mulige kostnader.

未 命名 -18

Kontrollsystemet kan kobles til det som skal oppgraderes via Ethernet eller feltbuss, og lagre prosess- og produktdata mens det kontrolleres. Dette bidrar til å forbedre den generelle kvaliteten på produktet. HMI-panelene og S7 TIA-kontrollsystemet gjelder også for tredjepartsmerker og kan justeres i henhold til spesifikke krav.

Intelligent driftsmodus og integrert formeladministrasjon

Kontrollsystemet kan betjene sentrifugen, tørketrommelen og blanderen. Gjennom HMI-panelet, i tillegg til tilgang til systemdata og systemkomponenter, kan relaterte operasjoner og vedlikehold også utføres. Integrert formeladministrasjon gjør det mulig å fleksibelt legge til formelen eller administrere dens sekvens. Kontroll utføres i fire moduser. (1) Manuell modus: programfunksjonen kan slås på og av manuelt, noe som gjør det mer fleksibelt for operatøren å teste utstyret på prøvestadiet eller under flerbruksjobber. (2) Halvautomatisk modus: trinn kan velges og utføres individuelt, avhengig av egenskapene til det relevante produktet og parametere for formeladministrasjonen, og automatiske driftsmoduser kan bestemmes på denne måten. Etter hvert trinn vil kontrollsystemet stå klar for neste instruksjon fra brukeren. (3) Automatisk modus: systemet vil automatisk og syklisk kontrolleres eller utføre formelen som er lagret i det uavhengige PCS-systemet. I denne modusen er ingen menneskelig inngripen nødvendig, og den høye ytelsen oppnås. (4) Vedlikeholdsmodus: den er for vedlikehold og rengjøring. Av sikkerhetsmessige årsaker må den kontrolleres fra det lokale operatørpanelet. Dessuten kan funksjonene til utstyret enkelt tilpasses eller utvides.

Sikkert fjernvedlikehold

Kontrollsystemet har en fjernvedlikeholdsenhet, der ingeniører kan optimere prosesser eller analysere feil. Med bare ett klikk kan problemer løses eksternt, noe som øker systemtilgjengeligheten samtidig som man unngår nedetid, sparer tid og kostnader. I tillegg settes det også opp en sikker og kryptert VPN styrt av kunden, og systemet kan styres effektivt via Simatic TIA Portal, og raskt foreta justeringer basert på markedsendringer og tilhørende forkorting av produktets levetid.

For å sikre at alle funksjoner er tilgjengelige for operatører, tilbyr Heinkel Group tilleggstjenester for å oppgradere kontrollsystemer til Simatic S7 TIA og hjelper kunder med å planlegge og administrere migreringen. Gjennom oppgraderingen vil kundens investering være beskyttet i lang tid, og systemet kan redusere risikoen for nedetid og grave frem nye muligheter for fremtidig optimalisering.

Abonner oss

Eventuelle spørsmål kan beskrives her, og vi vil svare deg så snart som mulig

Utstilling